Friss hírek

2010.08.16. 06:16

Kezdődik a Hírös Hét Fesztivál

<p>Musical slágerekkel, meseelőadásokkal, babakocsis felvonulással, pékségek versenyével, kistérségi települések kulturális bemutatójával, koncertekkel és sok más programmal készülnek a szervezők az idei Hírös Hétre. A fesztivált augusztus 16-a és 22-e között tartják Kecskeméten, ahol lesz rózsakiállítás, szőlő- és borkonferencia, és fellép az Arasinda nevű török népzenei együttes is.</p>

A fesztivál csúcspontja az augusztus 20-i Szent István napi ünnepség lesz, amikor a hagyományos ünnepi programok mellett átadják a Kecskemét Kenyere díjat, fellép a Kecskemét Táncegyüttes, 21 órától pedig a Kiscsillag együttes koncertezik majd. Az esti tűzijáték azonban elmarad, mert az arra szánt pénzt a város önkormányzata felajánlotta az árvízkárosultaknak. 21-én viszont lesz tűzijáték, és a Budapest Bár koncertjét is meghallgathatják az érdeklődők.

Augusztus 21-én és 22-én Hírös Borvárossá változik a Szabadság tér, ahol a környékre jellemző ételeket és italokat lehet majd kóstolgatni. Lesz kézműves bemutató és városnézéseket is szerveznek idegenvezetővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!