Visszavásárolja Takácsot a DVTK

Akt.:
Visszavásárolja Takácsot a DVTK
Visszavásárolja Takácsot a DVTK
Miskolc – A piros-fehérek nem sajnálják a többmillió forintot a tehetséges középpályásért.

Az élvonalbeli diósgyőri klub most szombaton első alkalommal rendezi meg a Családi Napot, amelyre több programmal várják a klub szimpatizánsait. Az első esemény már le is zajlott, amely nem volt más, mint a Road Show – melynek keretében a drukkerek kérdezhettek a játékosoktól, Bacsa Patriktól, Takács Pétertől, Tisza Tibortól, L’Imam Seyditől, és José Luquétól, továbbá a megbízott vezetőedzőtől, Szentes Lázártól (akik a régi birkózócsarnok mellett felállított színpadon foglaltak helyet).

Az egyik szurkoló arra volt kíváncsi, hogy mi lesz Takács Péter sorsa. Amint az köztudott, a DVTK vezetése 2010-ben eladta a játékost a Lombard Pápa TFC-nek, méghozzá három évre. A dunántúliak azonban 2011 nyarán kölcsönadták a 22 esztendős futballistát a Diósgyőrnek, és ez a kölcsönadás nemsokára, az idény végén lejár.

– Konkrétum még nincs az ügyemben, de bízom benne, hogy sikerül meggyőznöm arról az itteni vezetőket, hogy végleg leigazoljanak. Én nagyon szeretnék maradni – fogalmazott válaszában a miskolci születésű Takács Péter.

Ezek után Szentes Lázár az alábbiakat jelentette ki:

– Pétert a korábbi vezetés adta el, és vissza kell vásárolnunk. Több millió forint az ára, de meg fogjuk tenni – szögezte le az edző.

A transfermakt.de internetes oldal szerint Takács Péter piaci értéke jelenleg 200 000 euró.