Visszavágtak az őszi vereségért

Karcag – A tavasszal eddig kiválóan menetelő Karcag otthonából hozta el a három pontot a Tuzsér.

Ilyen és régen volt már. Dancs Béla kiszorult a tuzséri kezdőcsapatból, így az Erdért SE NB II-es futballistái új csapatkapitányt avattak, Mező Ádám vehette fel a karszalagot.

Az első félidőben egyik gárda sem tudott a másik fölé kerekedni, gyűrték egymást a felek, de a kapu elé nem értek oda. A karcagiak szabadrúgásból egyszer eltalálták a felső léc tetejét. Szünet után a Tuzsér elkezdett futballozni, és ennek a helyzetek számában nyomban eredménye is lett. Három lehetőség kimaradt, amikor a negyediket Vitalij Minyin végre gólra váltotta. Ez elégnek bizonyult a vendégek sikeréhez, egyúttal Ivánék visszavágtak a hazai pályán elszenvedett vereségért.

Jegyzőkönyv, események
Karcag–Tuzsér Erdért SE
0–1 (0–0)
Karcag, 600 néző, v.: Varga L.
Karcag: Banó – Mitasz, Orosz, Ramos (Kocsis M., 78. perc), Kádár G. – Palásti (Tóth L., 53.), Lajkovics, Ulviczki (Papp E., a szünetben), Repjuk – Domokos I., Bogdány. Edző: Sándor István.
Tuzsér: Balogh Z. – Csobán, Mező, Cséke, Baka – Kóka R. – Mitró, Szilágyi K. (Gergely, 63.), Iván A., Minyin (Dancs B., 73.) – Krajnc (Rab, 60.). Edző: Révész Attila.

73. perc: Rab futott el a jobb oldalon, beadása után a túlsó kapufánál érkező Minyin 3 méterről a kapu jobb oldalába fejelt, 0–1.

Mesterszemmel
Sándor István
: Ezt a meccset már a kezdés előtt elvesztettük, túl magasan állunk a tabellán, és néhány játékosom többet képzel magáról.
Révész Attila: Küzdelmes találkozón a második félidőben többet tettünk a győzelemért.További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek