Visszatért a tetthelyre Miskolcon: lebukott

Visszatért a tetthelyre Miskolcon: lebukott
Miskolc – Visszatért a korábbi rablás színhelyére a miskolci elkövető, de pechére felismerték és rendőrt hívtak. A Búza téren rabló férfi néhány nap elteltével ugyanoda ment vásárolni, ahol előbb zsákmányolt…&nbsp,  A Büntető törvénykönyv

Néhány csokoládéért, cigarettáért, és egy energia italért kell bíróság állnia egy miskolci férfinek, aki hidegvérrel szerzett zsákmányt a Búza téren lévő benzinkúton még október elején Miskolcon. Miközben elvette és zsebre tette a néhány ezer forint értékű árut azzal fenyegetőzött, hogy megerőszakolja az eladó nőt, és agyonveri a férfi dolgozót.

Felismerték, riasztottak

Pere István őrnagy a Miskolc Rendőrkapitányság életvédelmi alosztály vezetője elmondta, hogy a rablást a benzinkút biztonsági kamerája rögzítette, ami a bizonyítási eljárást jelentős mértékben megkönnyíti majd. Az elkövető valójában úgy bukott meg, hogy napokkal később visszatért ugyanarra benzinkútra és vásárolt.

Most ugyan fizetni akart, de pechére az a két alkalmazott volt szolgálatban, akiket korábban megfenyegetett és elvitte a shopból az árut. Ez alkalommal a pánikgombot azonnal megnyomták a dolgozók és a járőrök néhány perc múlva el is fogták és előállították a férfit, aki ellen rablás megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A rablásról készült videó-felvétel megtekinthető a www.boon.hu internetes portálunkon.