Visszatérő tolvajt fogtak egy miskolci üzletben

Akt.:
Visszatérő tolvajt fogtak egy miskolci üzletben
Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.


A megyében 2015. december 1-jén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Krisztián 21 éves miskolci lakossal szemben.

Az eljárás alá vont személy 2015. november 30-án 15 óra 55 perckor az egyik miskolci áruházból szeszes italokat tulajdonított el.

A biztonsági kamera által készített felvétel alapján az – üzletbe másnap visszatért – elkövetőt az eladók felismerték, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi-, a tiszaújvárosi és a miskolci rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –