Visszatérő programok: jubilál a Tarcali Napok

Tarcal – Visszatér gyökereihez a huszadik alkalommal megrendezendő Tarcali Napok programsorozat, amely a húsz év alatt többféle időpontban és több néven is szerepelt.

Az első rendezvényhez hasonlóan újra július utolsó hétvégéjén, péntektől vasárnapig tartanak majd a programok, ahogy az elsőhöz hasonlóan ismét fellép a Republic is, méghozzá pénteken este, mondta el Butta László polgármester.

Újdonság azonban, hogy szombaton megrendezik a Tarcalról Elszármazottak Találkozóját, amelyet ötévente ismételnének meg a tervek szerint. Eddig 65-en jelezték vissza a részvételüket, családjaikkal együtt 135 visszatérő vendége lesz a településnek. 2009 után újra kiosztanak díszpolgári címet is, rögtön kettőt.

A kirakodó, kézműves vásár, nyitott pincék, arcfestés, népi ügyességi játszótér, vidámpark mellett újra lesz hegyfoglaló lovasverseny. Pénteken helyi csoportok bemutatói, szombaton többek között a Totem zenekar, Szandi és a Karthago, motormustra, lovasbemutató, tűzijáték, vasárnap gyerekprogramok, az Agyagbanda, a Gerome és a Milford együttes szórakoztatja majd a kilátogatókat.

ÉM-HI
hirdetés


hirdet�s