Helyi kék hírek

2019.06.20. 07:30

Harminckét ittas sofőr egy hét alatt!

A nyári hónapokban is kiemelt figyelmet fordítanak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére. A rendőrök harminckét ittas és egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év huszonnegyedik hetében.

Horváth Imre

Harminckét ittas sofőr egy hét alatt!

Fotó: police.hu

A megye útjain június 10-e és 16-a között százhárom közúti közlekedési baleset történt, ebből kilenc balesetben ittas sofőr volt az okozó. Az ittas járművezetők továbbá magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára, a rendőrség pedig azt is hangsúlyozza: hogy az ittas állapotban elkövetett járművezetés bírósági eljárást is vonhat maga után.

A járőrök az adott időszakban ugyanakkor harminckét ittasan és egy bódult állapotban volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított hatósági eljárások folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában