Friss hírek

2010.07.08. 19:50

Mesefigurák díszítik a Heim Pál Gyermekkórház falát

<p>Mesés képek díszítik ezentúl a Heim Pál Gyermekkórház falait. Júliusban és augusztusban három budapesti és négy vidéki gyerekkórház fala szépül meg ilyen módon.</p>

A Heim Pál Gyermekkórház falain ezentúl új mesés képekkel találkozhatnak a vizsgálatra várakozó gyerekek. Az épület Központi Laboratóriumának falát szerdán festették ki a színes mesefigurákkal, a kedves rajzok az intézmény dolgozóinak és az önkénteseknek a munkáját dicsérik. A megnyitón több magyar híresség is ecsetet ragadott, a sztárok aláírással ellátott kéznyomatai szintén részévé váltak a mesés szín kavalkádnak.

A feszültséget oldó ötletet a Fessen mosolyt az arcokra! program keretében valósították meg. Elsődleges célja a kórházi falak színesítése, mesefigurákkal, kedves rajzokkal való díszítése, így a gyerekek is szívesebben várakoznak, sőt, játszanak az intézményekben. Júliusban és augusztusban három budapesti és négy vidéki gyermekkórház szépül meg így.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!