Sport

2013.12.23. 09:20

Mezőkövesd Zsóry FC: Két játékos távozik, hármat kölcsönbe adnak

Mezőkövesd - Változások történtek a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapatának keretében.

Mezőkövesd - Változások történtek a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapatának keretében. Arról már korábban beszéltek a klub irányítói, hogy szűkítenek. Nos, ez bekövetkezett: szerződést bontottak Hamar Ádámmal és Petneházi Márkkal. Előbbi egész ősszel sérüléssel bajlódott, utóbbi pedig kevés lehetőséghez jutott az idényben. További három játékosra – Bagi Istvánra, Irhás Ignácra és Lakatos Bélára – pedig nem számítanak a 2013/2014-es pontvadászat tavaszi szezonjában, ezért mindhármukat kölcsönadják – az viszont még nem ismeretes, hogy hol folytatják pályafutásukat.

– Túlságosan bő volt a keretünk, ezért döntöttünk így – közölte érdeklődésünkre Bocsi Anna, az együttest működtető kft. ügyvezető igazgatója. – Azt még nem tudom, hogy lesznek-e érkezők, s még arra sem tudok válaszolni, hogy februárban létrejön-e a törökországi túránk. Ezekről már csak januárban határozunk.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!