Virtuális HR és CRM kiállítás

Ismét megnyitja kapuit a Virtuális HR EXPO. Tavaly több mint háromezren látogattak el az interneten megrendezett kiállításra, melyen két tucat humánügyviteli szolgáltató mutatta be termékeit és szolgáltatásait. A szervezők idén jóval több látogatóra számítanak. Március 8-9. között rendezik meg a II. Virtuális HR EXPO-t, melynek főszervezője a HR Portál. A Fókuszban a CRM alcímmel meghirdetett […]

Ismét megnyitja kapuit a Virtuális HR EXPO. Tavaly több mint háromezren látogattak el az interneten megrendezett kiállításra, melyen két tucat humánügyviteli szolgáltató mutatta be termékeit és szolgáltatásait. A szervezők idén jóval több látogatóra számítanak.

Március 8-9. között rendezik meg a II. Virtuális HR EXPO-t, melynek főszervezője a HR Portál. A Fókuszban a CRM alcímmel meghirdetett kiállításon a látogatók ingyenes előadásokon vehetnek részt, valamint találkozhatnak HR szolgáltatók, informatikai tanácsadó cégek, szakmai szervezetek képviselőivel, és akár zárt tárgyalásokat is folytathatnak azokkal.

A virtuális kiállítást úgy építették fel, hogy az visszaadja a hagyományos expók hangulatát. A látogatók navigálhatnak a standok között, majd ha őket érdeklő ajánlatra bukkannak, felvehetik a kapcsolatot a cég képviselőjével.

A II. Virtuális HR EXPO-n alkalmazott technológiának köszönhetően a vendégek a kiállítás alatt megtekinthetik az előadások videóközvetítését, az egyes standokról információs anyagokat tölthetnek le, valamint beszélhgethetnek a kiállítókkal. A látogatóknak március 8-án vagy 9-én, 10 és 16 óra között kell felkeresniük a www.hrexpo.hu oldalt, ahol beléphetnek a standok közé.