Virágtolvajt fogtak a mezőkövesdi rendőrök

Virágtolvajt fogtak a mezőkövesdi rendőrök
Encs, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. április 11-én a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy férfival és egy nővel szemben tulajdon elleni szabálysértés – viráglopás – elkövetése miatt indított eljárást. Az Ózdi Rendőrkapitányság bolti lopás miatt egy fővel, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy férfival, míg az Encsi Rendőrkapitányság egy személlyel szemben garázdaság elkövetéséért alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi egyenruhások egy mezőcsáti férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s