Virágeső, ajándékok, képes időutazás Borbányán

Hastánc
Hastánc
Nyíregyháza-Borbánya – A Baráti kör ez alkalmommal is hű maradt nevéhez, meghitten, boldogan telt az est. A jó közösségnek gyógyító ereje van, együtt mulatott szülő, nagyszülő és gyermek jó hangulatban, szeretetben!

Nyíregyháziak írják

A Borbányai Művelődési Házban egy nagy családként, baráti körben közel száz fő részvételével ünnepelhettük meg a nőnapot. Férfi klubtársaink virággal, műsorral köszöntötték a hölgyeket. Vincellér Ferencné Olgi néni irányítása alatt finom babgulyást főztünk egy hatalmas üstben. Nagy meglepetést szereztünk az 50. születésnapját ünneplő Jónai Éva klubvezetőnknek, akit virággal, számos ajándékkal, jókívánsággal és – Gyebrószki János jóvoltából – életének főbb állomásait felidéző fényképes prezentációval köszöntöttünk.

A Baráti kör ez alkalmommal is hű maradt nevéhez, meghitten, boldogan telt az est. Jámnor István LMHI igazgató lehetőséget adott arra, hogy havonta egyszer zenés táncestet szervezzünk. A jó közösségnek gyógyító ereje van, nálunk együtt mulat szülő, nagyszülő és a gyermek jó
hangulatban, szeretetben!

– Novák Éva, vezetőségi tag –