Villámgyors lánykérés

Első randevújuk negyedik percében megkérte egy amerikai lány kezét egy ausztrál férfi. A 26 éves Danielle igen-t mondott. Ennek éppen két éve. A házaspár kislánya most négy hónapos és mindannyian boldogan élnek Ausztráliában.

A villámszerelemnek persze előzménye is volt: a 36 éves Carl Dockings és Danielle előtte már csaknem egy évig levelezett és beszélgetett az interneten. Eredetileg mindketten kártyapartnert kerestek a világhálón, aztán közben elkezdtek beszélgetni is.

Dockings, aki egy önkormányzat dolgozója, azt mondta, hogy “a kártyázás kikapcsolt, a Danielle-lel való csevegés meg szórakoztatott. Hamar kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkodunk, szinte mindenről”.

A feleség ugyanezt érezte, ezért amikor megbeszélték, hogy a férfi Chicagóba repül, hogy végre személyesen is találkozzanak, szinte biztos volt benne, hogy Carl meg fogja kérni a kezét. Arra azért ő sem számított, hogy ennyire sebesen.

Carl anyja, amikor fia megtelefonálta neki az eljegyzés hírét, először azt mondta neki, hogy megbolondult. De amikor együtt meglátta őket, azonnal rájött, hogy mennyire összeillenek, úgyhogy azóta ő a legszeretőbb anyós és az év eleje óta a legboldogabb nagymama a világon.