Vilipic a DKSK játékosa

Vilipic a DKSK játékosa
A DKSK Kft. vezetése bejelentette, hogy szerződést kötött Daliborka Vilipiccsel. A 195cm magas, szerb-bosnyák kettős állampolgárságú center a 2005/2006-os szezonra kötelezte el magát a DKSK-hoz.

A 30 éves center a 2005/06-os szezonra kötelezte el magát a DKSK NB I-es női kosárlabdacsapatához, és az előzetes tervekhez képest egy nap késéssel, vagyis csütörtökre jelezte visszatérését Miskolcra – tudtuk meg Hatvani Olivértől, a DKSK Kft. ügyvezető igazgatójától.

Az ügyvezetőt arról is kérdeztük, hogy Vilipicnek – KellerAnnamárián kívül – lesz-e, lehet-e újabb régi ismerőse előző klubjából, a 2004/05-ben magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyert MiZo-Pécsi VSK-ból.

– Tudunk róla, hogy Károlyi Andrea távozik Pécsről, és bár a válogatott bedobója kiváló játékos, emiatt a legtöbb csapat szívesen látná soraiban, de biztos, hogy a következő szezonban nem nálunk fog szerepelni – mondta Hatvani Olivér. – Ugyanis a DKSK külső sora már hetekkel ezelőtt összeállt, és jelen helyzetben szakmai és pénzügyi szempont sem támasztja alá az ő esetleges szerződtetését.

BCs