“Vili bácsi” botránya

Vili bácsi
Vili bácsi
Budapest-Burgasz – Pár perc alatt több mint száz embert haragított magára a burgaszi repülőtéren Várkonyi András (58), a Barátok közt Vili bácsija. A színész tolószékben ülő feleségével nem bírta kivárni a hosszú sort, ezért – mintha ez kijárna neki – előrefurakodott. A végén a bolgár hatóság emelte ki a sorból – írja a Blikk.hu

 A Barátok közt népszerű színészét, Várkonyi Andrást a burgaszi repülőtéren kapták lencsevégre. A sorozat Vili bácsija feleségével, Máriával érkezett, aki tolókocsiban, begipszelt lábbal ült. 

 A fotó elkészülte után az utasok arra lettek figyelmesek, hogy a Várkonyi házaspár mindenkit félretolva tolakodik.

– Még csak annyit se mondott, elnézést – mesélte egyikük. – Ennél azért jóval udvariasabbnak gondoltam Várkonyi művész urat. Illemtudó embernek neveltek, a sérült felesége miatt előreengedtük volna magunktól is. De csak ezután jött a nagy csalódás. Vili bácsi bőröndje a mérlegen többet mutatott, mint húsz kilogramm, ezért a reptéri alkalmazott megkérte, fizesse ki a különbözet árát.


A sztárnak ez nem tetszett, emelt hangon kezdett veszekedni a hölggyel, hogy ilyen nincs, ez a csomag ugyanakkora, mint amikor kimentek Bulgáriába, és akkor nem volt gond. A végén már ott tartottam, hogy kifizetem helyette a nyolc eurót, csak menjünk.

Úgy viselkedett, mint egy világsztár, aki mindezt megengedheti magának. Végül a bolgár hatóság megelégelte, és kiemelte a sorból. Várkonyiék körülményeskedése miatt még tíz percet várt a többi utas.

  • Véresre verték Tónit
  • Csilla szerelmi botránnyal búcsúzik
  • Vili bácsi sosem volt mintaférj