VII. Diego–SUSI Labdarúgó Torna

Sárospatak – Egy napon, 10 csapat, két korosztályban Sárospatakon.

November 21-én, vasárnap rendezi meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a nemzetközi labdarúgó tornát, melyen 2 korosztály, 10 csapata vesz részt.
Az eseményen résztvevő korosztályok:
– 2000-es  fiú labdarúgó torna
– 2001-es fiú labdarúgó torna
A nagyszabású rendezvény az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában kerül megrendezésre. A mérkőzések 9 órakor kezdődnek és a szervezők nagy szeretettel várnak, minden kedves szurkolót. A labdarúgó torna főszponzora ismét a sárospataki Diego lesz.
A kupán nagy küzdelem várható, ahol a gyermekek érmeket, okleveleket, különdíjakat is kaphatnak a játék öröme mellett. Az egész napos rendezvény igazi sport csemege lesz annak, aki kilátogat a rendezvényekre, hiszen van olyan SUSI-s korosztály, amely most mutatkozik be először Sárospatakon, ráadásul Magyarország két legerősebb sportiskolája is jelen lesz az eseményen, a Debreceni SI és a Nyírsuli „személyében”. Lesz mazsorett bemutató és tombolasorsolás is. A részletes program a www.susi.mlap.hu –n megtalálható. Pár név a nevezett csapatokból: DVSC SI, Nyíregyházi Sportiskola-Nyírsuli, Borsi Alapiskola, Tokaj DSE, Nyíregyházi Kertváros, Olimpiakosz Pálháza.

 További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek