Vihar – Több vasútvonalon késnek a vonatok

Budapest, 2015. július 9., csütörtök (MTI) – Több vasútvonalon késnek a vonatok, a szerdai vihar következményeként a budapesti elővárosi forgalomban három vonalon még jelentős fennakadások vannak – tájékoztatta a Mávinform csütörtök délután az MTI-t.

Közölték: a katasztrófavédelem intézkedésére a Keleti pályaudvar több vágányát lezárták szerdán a forgalom elől. A miskolci és a szolnoki vonal elővárosi személyvonatai továbbra is csak Rákosig vagy Kőbánya-felsőig közlekednek.

A Budapest-Cegléd-Szolnok vonal fővárosi szakaszán, a kőbányai teherpályaudvaron továbbra is csak az egyik vágány járható, ezért 30-50 perces késések is előfordulhatnak.

A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 25-30 perces késések várhatók. A gödöllői helyi vonatok csütörtökön nem közlekednek. Budapest és Hatvan között a gyors- és sebesvonatokra pótjegy nélkül lehet felszállni.

A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon utazóknak 25-30 perces késésekkel kell számolniuk. A sülysápi elővárosi vonatok nem közlekednek. A miskolci és újszászi vonalról érkező gyors-, sebes- és InterCity-vonatok megállnak Rákos és Kőbánya-felső állomáson is, ezekkel lehet továbbutazni a Keleti pályaudvar felé.

A Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon 20-25 perces késések várhatóak.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s