Asztrológia

2011.10.06. 10:12

Napi horoszkóp - csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Nem tudja, hogy mitévő legyen. Egyszerűen képtelen dönteni. Várja a jeleket, aztán hirtelen szembeötlik egy hirdetés. Nem is gondolta volna, hogy ilyen könnyen megoldódhat a gondja. Járjon utána. A kívánt fantáziamennyiség, az alkotásvágy megvan Önben. Szerelmi életében új csodák tűnnek fel. A csodát azonban nemcsak várni kell, hanem meg is kell élni. Élvezze ki maradéktalanul minden pillanatát!


 

Bika 04.21.-05.21.

Gratulálunk. Ha ma ünnepli születésnapját, igazán csak jót várhat. Minderre kedvező a csillagok állása. Amire szüksége van, azt ma megkapja, akárhogy is legyen. Anyagi ügyeit is intézhetné, de talán az alkalom nem engedi. Ne féljen, holnap sem lesz késő. Késő lesz viszont a szerelemre. Ha még nincs kötöttsége, ne szalassza el a ma kínálkozó lehetőséget. Később már hiába szalad utána.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Lám, lám, mégis elcsábult? Azt hitte, hogy állni fogja a csábítást, de valahogy mégsem sikerült ellenállnia az ellenkező nem egyik tagjának. Ha egyedül van, és jelenleg nincs párja, ez nem is probléma. Most fáradtnak, elgyötörtnek érzi magát. S ha ráadásul eszébe jut, hogy a dolog folytatódhat, teljesen elkeseredik. Próbálja összeszedni magát, mert így még ez a napja is teljesen kárbaveszetten telik.


[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Nem tud felhőtlenül boldog lenni s gondtalanul örülni. Egyszerűen ez most Önnek nem megy, akármit is csinál. Csak a problémáin tud agyalni, semmi máson. Az egyéni sors és a közösség viszonyán érdemes elgondolkodni, s ilyen összefüggésben nézni saját életét is. Ezzel az optikával felszerelve más dimenziók nyílnak meg Ön előtt, s rájön, hogy át kell értékelnie eddigi életvitelét is. Nem lesz könnyű.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ma valaki elhatározza, hogy megsérti büszkeségében. Erre Ön az indokoltnál is hevesebben reagál. Kollégái azt tapasztalják, hogy Ön akkor kap igazán szárnyakat, ha sokan megdicsérik, így ha tényleg van rá okuk, akkor ezt is fogják tenni. Az egészsége nincs rendben. Tilos túlerőltetnie magát! A háztartási pénz vitás kérdéseiben ideje lenne dűlőre jutni partnerével, nem hagyhatja, hogy mindent ő fizessen.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Félbehagyott munkáit gyorsan maga mögött hagyhatja, most semmi sem akadályozza a továbblépésben. Ne kezdjen újakba, mert ábrándozás közben nem tud kellőképpen a témára koncentrálni. Töltse szerelmével inkább az időt, s lepje meg csekély ajándékokkal, meglepetésekkel! Ön mindenképpen szerencsés, hogy ilyen nagyszerű partnerre akadt. Használja ki a szerencséjét, és élvezze a nap minden percét!


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Ideje, hogy lakás szépítésével foglalkozzon. Teljesen elhanyagolta az utóbbi időben. Először is takarítson ki, és egy kis lomtalanítás sem ártana… Ez mindig kellemes elfoglaltság az Ön számára. A technikai nehézségeket partnere segítségével sikeresen legyőzheti. A közös munka jót tesz kapcsolatuknak, és elfeledteti az esetleges félreértéseket is. Az eredmény pedig: a megváltozott, kellemes otthon igazi örömére szolgál.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Miért nem él egy kínálkozó lehetőséggel? Most igazán alkalmas rá a pillanat, ráadásul közvetlen hozzátartozójának is tetszik a dolog. Vállalkozzon a feladatra, miért ne tenné? Együtt különösen jó eredményre jutnának. Egységben az erő, szokták mondani, nem véletlenül. A szerelmesek ne veszekedjenek, féltékenységre egyiküknek sincs oka. Most, per pillanat legalábbis. Inkább foglalkozzanak fontos dolgokkal.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Kiváló alkalma nyílik a nyelv tanulására. Használja ki, úgyis rég szeretett volna hasonló dologgal foglalkozni! Részben, vagy teljesen- ez még nem tisztázott -, a cég fizetné a tanfolyam díját. A nyelvtanulásnak az a titka, hogy minden egyes nap tanulni, gyakorolni kell, mert egyébként a fáradságos munkával megszerzett ismeret csakhamar semmivé lesz. Elhatározza, hogy legalább napi fél órát szán a tanulásra.


 

Bak 12.22.-01.20.

Nem fogja tétlenségében lóbálni a lábát. Annyi dolga lesz, hogy azt sem tudja, hirtelen hova kapja a fejét. Bármennyi elintézendő dolog tornyosult fel, lesz ideje és energiája, hogy nagy dínomdánomot rendezzen. Férfi létére is előhozakodhat konyhája specialitásával, de azért Ön ne tömje degeszre a hasát! Az epéje, mája tiltakozna ellene. Attól lesz igazán jó vendéglátó, ha a meghívottakra van tekintettel.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Olyan hatás alá kerül, amely erősebb, mint az Ön akarata. Nem tud mit tenni, egyszerűen nem szabad menekülnie. Kényelmetlenül érzi magát ebben az érzelmi rabságban, mert nehezen tűri szabadságának korlátozását, ám most mégis el kell viselnie. Hiába töri a fejét utazáson, az sem segíthet semmit sem. A megoldást önmagában kell keresnie és megtalálnia, amíg ezt nem fogadja el, nem tud tovább lépni.


 

Halak 02.20.-03.20.

Halakra nem jellemző módon a távoljövőt tervezgeti, álmokat kerget. Tudja, hogy mit szeretne csinálni, egyszerűen senki sem érti, hogy miért. Az bőven elég, hogy Ön tisztában van vele. Ne is adja fel a céljait, álljon ki mellettük! Most új élethelyzetbe kerül, megteheti ezt, ugyanis sokkal több eséllyel indul az életben. Nem baj, ha elrugaszkodik a földtől és kicsit terveinek él, csak ne feledje, hogy hol a határ.


 

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!