Vihar – OKF: jellemzően a viharos szél okozott károkat

Akt.:
Budapest, 2018. szeptember 2. Kidőlt fától összetört személygépkocsi Budapesten, az Andrássy úton 2018. szeptember 1-jén. Országszerte a viharos szél okozott károkat, jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés.
Budapest, 2018. szeptember 2. Kidőlt fától összetört személygépkocsi Budapesten, az Andrássy úton 2018. szeptember 1-jén. Országszerte a viharos szél okozott károkat, jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Országszerte a viharos szél okozott károkat szombaton, jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az M1 aktuális csatornának vasárnap délelőtt.

Hajdu Márton közlése szerint több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat. A legtöbb bejelentést a fővárosból és Pest megyéből kapták.

Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés – mondta a szóvivő.

Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére vasárnapra is másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

– MTI –