Sport

2013.10.15. 14:30

MVSI : „behúzták” a kötelezőt

Miskolc - Az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 4. fordulójában a Miskolc VSI hazai környezetben hozta a kötelező győzelmet.

Miskolc - Az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 4. fordulójában a Miskolc VSI hazai környezetben hozta a kötelező győzelmet.A halogató felfogásban játszó ellenféllel szemben egy percig sem forgott veszélyben a sportiskolás csapat sikere. A kellemetlen stílust átvéve nem alakult ki folyamatos csapatjáték a hazai oldalon sem, de ezúttal néhány átlag feletti egyéni teljesítmény is nagy gólkülönbségű győzelmet hozott.


Jegyzőkönyv

Miskolc VSI – Mátészalkai MTK 36 : 25 (19:13)

Miskolc, Egyetemi-körcsarnok, 150 néző.


Miskolc VSI : Puskás (kapus) – HAJDÚ (5), SMÍGER (5), Orosz (2), Csontos (3), Bukta (2), Mózer. Csere: Oross (kapus), PÁKOZDI (10), Semsák (4), Németh (3), Horváth T. (1), Papp, Herpai (1).


Montovay Péter edző: - A könnyebbnek ítélt mérkőzésnek is meg vannak a maga nehézségei. Érvényesítettük a papírformát, de játékban akadt jócskán adósságunk. Ennyi most elég volt, a folytatásban viszont többre lesz szükség!


Junior mérkőzés: Miskolc VSI - Mátészalkai MTK 38:22 (19:11)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!