Helyi közélet

2013.09.16. 15:59

Közlemény - Jobbik: Útvesztőben Csöbör útravalója

Miskolc - Száraztészta után most az útravaló ösztöndíjjal kampányol Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő, miközben még a tavalyi juttatások sincsenek kifizetve – hívta fel a figyelmet hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Miskolc - Száraztészta után most az útravaló ösztöndíjjal kampányol Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő, miközben még a tavalyi juttatások sincsenek kifizetve – hívta fel a figyelmet hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.Mit mondta, nem ártana, ha Csöbör Katalin az üres szavak helyett inkább dolgozna, és szakmailag is körüljárná azt a kérdést, amivel kampányol. A politikus emlékeztetett, áprilisban jelezte először a Fidesz országgyűlési képviselői felé, hogy elmaradt a tavalyi útravaló ösztöndíjak kifizetése. Akkor ennek hatására az érettségizők és tanáraik meg is kapták jogos járandóságukat, a szakképzésben részt vevőknél azonban erre mind a mai napig nem került sor.

Pakusza ennek kapcsán ismét felszólította Csöbör Katalint, töltse meg tartalommal a kampányt: üres szavak helyett hasson oda, hogy a miskolci és borsodi tanárok valamint diákjaik megkapják a ki nem fizetett ösztöndíjakat.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában