Vigyázat: Csalók élnek vissza a MIVÍZ nevével

Visszaélnek a MIVÍZ nevével - illusztráció
Visszaélnek a MIVÍZ nevével - illusztráció
Miskolc – A MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. lakossági bejelentésből értesült, hogy nevével visszaélve miskolci lakásokba kíséreltek meg bejutni ismeretlen személyek.

A MIVÍZ Kft. ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a cégnél alkalmazásban álló vízóra leolvasók, fogyasztóhely-ellenőrök arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, amit kötelesek maguknál tartani és kérésre munkavégzés előtt megmutatni.

Az arcképes igazolvány alkalmas arra, hogy azonosítsa a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. képviseletében eljáró munkatársat. Amennyiben valaki mégis bizonytalan abban, hogy valóban a MIVÍZ Kft. munkatársa kívánja-e leolvasni, ellenőrizni a mérőórát, a lakásba történő beengedés előtt kérjük hívja a 46/519-339-es telefonszámot, ahol azonosítják a cég munkatársát. Ha kiderül, hogy valaki visszaél a cég nevével, a MIVÍZ Kft. azonnal értesíti a rendőrséget és arra kéri a lakót, ő is jelentse az esetet a rendőrségnek és semmiképp ne nyisson ajtót.

A MIVÍZ Kft. nevében eljáró munkatárs megfelelő arcképes igazolvánnyal rendelkezik és a MIVÍZ Kft. telefonon keresztül azonosítani tudja – tájékoztatta a Borsod Online-t Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.