Vigadó

Vigadó

Vacsorát nyerhet a miskolci Vigadó
Étterembe!

 

Esküvők, bálok, konferenciák – Népkerti Vigadó

 

A Vigadó étterem a 2010.-es esztendőben is a tőle megszokott , magas színvonalon és korrekt árakon vállalja konferenciák, céges rendezvények, bálok, esküvők és partyk lebonyolítását.

Céges vendégeink eredményeinek egyik mércéje lehet, hogy a felmerülő házon belüli és azon kívüli rendezvények megszervezését, lebonyolítását hogyan képesek megoldani.

Jól szervezett termelői hátterünk lehetővé teszi, hogy megfeleljünk elvárásaiknak a Vigadón belül és egy Önök választotta helyszínen egyaránt.

A bálozás mint széles körben elterjedt szórakozási forma több mint 10 éve van jelen cégünk életében. Éttermünk az évek folyamán olyan jeles társasági események lebonyolításával büszkélkedhet mint a Miskolci Operabál, a Kamarai Bál illetve különböző jótékonysági estélyek.

Kedves Ifjú Pár!

Életük legszebb eseményének helyszínéül a Népkerti Vigadó étterem századfordulós hangulatú báltermét és romantikus kertjét ajánljuk.

Az elegáns, légkondicionált Biedermayer terem –amelyhez galéria és színpad is tartozik- tökéletes helyszín az esküvői vacsora elfogyasztására és az azt követő mulatozásra.

A Vigadó hangulatos kerthelysége öreg fáival, pompás környezetével kiváló lehetőség a délutáni coctail-partyk és a polgári esketés lebonyolítására.

A célkitűzés változatlan: minden egyes pillanatot felejthetetlenné tenni.

Legyen Ön is vendégünk, válassza rendezvénye helyszínéül a Népkerti Vigadót!!!!

Fizetési lehetőségek: készpénz, hitelkártya, átutalás, étkezési utalványok

Vigadó Étterem

1.    Biedermayer terem

A terem légkondicionált, 200 fő részére nyújt kényelmes ültetési lehetőséget. Kiválóan működik díszétkezések, esküvők, sajtótájékoztatók, divatbemutatók, konferenciák helyszíneként. A hozzá kapcsolódó színpad lehetővé teszi bálok, műsoros rendezvények lebonyolítását is.

2.    Galéria

A Biedermayer teremből lépcsősor vezet a szintén légkondicionált 80-100 férőhelyes galériára.

3.    Toronyszoba

Ez a 10-12 férőhelyes szoba a Népkertre néző ablakaival kifejezetten diszkrét megbeszélések céljára alkalmas.

4.    Söröző

 

A terem 50-60 fő részére nyújt tökéletes kikapcsolódást, önálló bárpulttal rendelkezik és a nyári időszakban a kert-helyiséggel teljesen összenyitható.

5.    Kerthelyiség

A Népkerti Vigadó 180 fős kert-helyiséggel rendelkezik. Kertünk zöldövezetben, kellemes környezetben kínálja különlegességeit. Nagyon kedveltek a lávakövön, roston, grillezve készült ételek, melyekből tetszés szerint válogathat a hozzánk betérő vendég. Közkedvelt a fagylalt-pult illetve a salátabár, amiből mindenki kedve szerint állíthatja össze a saját menüjét. Csoportos rendezvények alkalmával lehetőség van arra, hogy a vendég az általa kiválasztott ételt önmaga készítse el. Kerthelyiségünk adottságait tekintve kiválóan alkalmas polgári esketések, kerti-partyk, grill-partyk megrendezésére.

6.    Parkoló

A Vigadó Étterem saját parkolóval rendelkezik. A parkoló kb. 90-100 autó befogadására alkalmas. Az esti órákban kivilágított, 22.00-tól kutyával őrzött.

Vigadó Party-service

Az öt éves múltra visszatekintő Vigadó Party-service a hétköznapokat ünneppé,

az ünnepnapokat felejthetetlen élménnyé varázsolja az étterem Biedermayer termében vagy az Ön által választott helyszínen. Rendezvények sokszínű világát kínáljuk, hagyományos „Vigadó” minőségben, elérhető áron. A század eleji hangulatot idéző Biedermayer terem ideális helyszínt nyújt meghitt családi ünnepeknek, esküvőknek, gálavacsoráknak, konferenciáknak és számos más eseménynek. Egyedi ötleteit is megvalósítjuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínen – legyen szó egy múzeum kiállítóterméről, a Miskolci Nemzeti Színház színpadáról vagy saját cégének telephelyéről. Többszáz fős rendezvényeinken gyors és szakszerű kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az  állandóan magas színvonal hátterében jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink állnak. Az elmúlt évek során cégünk partnerei voltak többek közt az ELMÜ-ÉMÁSZ, Microsoft, Magyar Nemzeti Bank, Miniszterelnöki Hivatal és a miskolci Operabál vendégei…

Asztalfoglalás:

Telefon: 46/358-845

Fax: 46/507-017

E-mail: nepkerti.vigado@chello.hu

A teljes étlap letöltése itt