Viewing parti

Viewing parti
Európa legnagyobb eseményére, az MTV Europe Music Awards-ra idén Portugália fővárosában, Liszabonban kerül sor november 3-án, közép-európai idő szerint este 9 órakor.

Az idei díjátadó ünnepség különösen látványos lesz, olyan fantasztikus fellépőkkel mint Madonna, Akon, a Coldplay vagy maga Robbie Williams. Idén az esemény fő támogatója a Replay és az LG Mobile.

Először adatik meg hazánkban az MTV csatorna lelkes rajongóinak, hogy átéljék a díjátadó ünnepség izgalmát, a hivatalos MTV Europe Music Awards Viewing partiján, melynek helyszíne a felújított E-Klub lesz, ahol élőben közvetítik majd a díjátadó ünnepséget. Az est folyamán pedig fellép majd Karányi Dani is, a legjobb magyar dance album Fonogram díjasa, a hajnalig tartó buli jó hangulatáért a magyar DJ-elit elsőszámú DJ párosa, a jólismert Erős vs. Spigiboy lesz felelős (2005 VIVA Comet – Legjobb DJ díj).

A jegyek megvásárolhatók a parti éjjelén a helyszínen: 990.-Ft-ért.

További információkért a budepesti viewing partyval kapcsolatban a spuriga_dori@yahoo.com címen lehet érdeklődni, vagy az MTV Europe Music Awards-al kapcsolatban a www.mtvema.com -on.