Videoton vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr Felcsúton

Fotó: dvtk.eu
Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A vasárnap 18 órakor kezdődő Videoton FC – Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a felcsúti Pancho Arénában.

Az ezen a héten érkezett játékosokról jó véleménnyel van Horváth Ferenc vezetőedző, de a szerb védő Karan, és a grúz középpályás Daushvili szinte biztos, hogy nem lesz a kezdőcsapat tagja, mert hiába vannak jó állapotban, a csapattal való közös edzést nem lehet pótolni rövid idő alatt, vagyis beállításukhoz idő kell. Oláh B. és Ternován kisebb sérüléssel bajlódik, Ugrai szerepeltetése sem vehető biztosra, és ezek szerkezeti változtatásokat is eredményezhetnek. Horváth Ferenc azt már pénteken is tudta, hogy mit fog játszani vasárnap a csapata, de azt még nem, hogy kikkel.


Ön szerint mi lesz a Videoton - DVTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Keret és kezdő

A DVTK felnőtt keretének tagja lett – Horváth Ferenc vezetőedző döntése alapján – az utánpótlásból Oláh Bálint és Mahalek Marcell, viszont egyelőre nem sorolódik ide Szabó II. Balázs, aki szintén az utánpótlásból érkezvén, az előző szakvezető idején volt tagja a felnőtt csapat keretének.


A Videoton FC – Diósgyőri VTK mérkőzésről vasárnap 18 órától élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2016/2017-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK – Videoton elleni – várható kezdőcsapata:

Antal – Okuka (Lázár), Lipták, Tamás M., Nemes – Nikházi (Oláh B.), Elek – Vela, Bognár I., Bacsa – Ugrai (Griffiths).