Bódog Tamás: „Ha komplett csapattal álltunk volna föl, akkor is kikaphattunk volna”

Akt.:
Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója
Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója - © Fotó: Homoky György
Felcsút, Miskolc – „Nem örülünk a vereségnek, azon leszünk, hogy legközelebb ne kapjunk ki, de a Videoton otthonában nem szégyen kikapni, más csapatok is el fognak itt vérezni.” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Videoton elleni 4-1-es diósgyőri vereséggel zárult idegenbeli találkozó után.

Marko Nikolić (Videoton FC): – Gratulálok a játékosoknak a nagyszerű teljesítményhez, fontos három pontot szereztünk egy erős DVTK ellen, akik ellen nem könnyű játszani. Sikerült jól felkészülni a találkozóra, szeretnénk így folytatni a Balmazújváros ellen, fontos, hogy sorozatban három győzelmet arassunk a válogatott szünet előtt. A téli szünetben azt mondtam, meccsről meccsre jobbak leszünk, úgy gondolom, jó úton járunk, de a földön kell maradnunk.


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Gratulálok a Videotonnak, a mérkőzés képe alapján ma jobbak voltak, és megérdemelten győztek, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Az első félidő nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, mert nem mertük felvállalni azokat a bátor támadásokat, váltásokat, amiket megbeszéltünk. A második félidőben sajnos már rákényszerültünk erre, akkor jobban is működtek a dolgok. Büszke vagyok a csapatra, mert hátrányban is támadó felfogásban játszottak, megpróbáltak mindent. Megvan a mérkőzés tanulsága, amit a párharcokba beletettek a második játékrészben a játékosok, úgy kellett volna az elsőben is. Hiába mondják, hogy mi vagyunk a legpárharcerősebb csapat, ha nem minden mérkőzésen mutatjuk ezt meg, és akkor így járunk, mint ma. Egyértelmű, hogy számít az összeállításnál, hogy kik nem játszhatnak, de akik ma pályára léptek, azok mindent megtettek, amit lehetett. Ha komplett csapattal álltunk volna föl, akkor is kikaphattunk volna. Nem örülünk a vereségnek, azon leszünk, hogy legközelebb ne kapjunk ki, de a Videoton otthonában nem szégyen kikapni, más csapatok is el fognak itt vérezni.


Felcsút, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC csapatának vendége volt szombaton 19.30 órától Felcsúton, a Pancho Arénában. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 22. forduló...

Miskolc - Ezen a hétvégén elvileg két piros-fehér labdarúgócsapat is visszatér Diósgyőrbe. A kiírás szerint ezen a héten vasárnap két bajnoki mérkőzést is játszanak Diósgyőrben. A női NB I-ben szereplő DVTK gárdája közel 10 hónap után tér vissza, ugyanis legutóbb 2017. május 14-én, a tavalyi évad...