„Ez az akarat és a szív diadala volt”

Akt.:
„Ez az akarat és a szív diadala volt”
© Fotó: Homoky György
Felcsút, Miskolc – „Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a bemutatkozás” – mondta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton FC elleni idegenbeli 2-1-es győzelmet követően.

Henning Berg (Videoton FC): Természetesen csalódottak vagyunk, hogy veszítettünk, elég jól kezdtük, de ma mégsem tudtuk megmutatni valódi képességeinket. Ma olyan csapat ellen játszottunk, akik nagyon jók voltak, lőttek két gólt, amelyet megelőzhettünk volna. Talán lesz olyan mérkőzés a későbbiekben, amit pont mi fogunk majd így megnyerni. A lehetőségek, különösen a végén kimaradtak. Volt változás a csapatban, de úgy érzem, hogy csapatként többre is képesek leszünk. Több helyzetet kell kialakítanunk, de ma el kell ismernem, hogy nem teljesítettünk olyan jól.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a bemutatkozás, azt gondolom, hogy ez ma az akarat és a szív diadala volt. A csapatomban volt két fiatal játékos, valamint egy olyan is, aki élete első NB I-es játszotta. Volt olyan is, aki három napot edzett összesen, úgyhogy nagyon büszke vagyok ezekre a srácokra. Kicsit olyan volt, mintha a fehérvári elitkommandóval összeengednék a diósgyőri Pál utcai fiúkat, körülbelül annyi esélyt adtak a mérkőzést előtt, de úgy látom, hogy a Pál utcai fiúk nyerni akartak ma.


A mérkőzés összefoglalója


Ünnepelt a csapat, a vezetőedző és a szurkolótábor a mérkőzés után


BOON-ÉLŐ – Videoton vs. DVTK 1-2 (1-2)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 1. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Videoton FC ellen vasárnap 18.00-tól Felcsúton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés


hirdet�s