Videón üzennek a Bravo Otto sztárjainak

Akt.:
Videón üzennek a Bravo Otto sztárjainak
Videón üzennek a Bravo Otto sztárjainak
Miskolc – A nyáron Mágnes Napot szervez a miskolci csoport.

Kicsiny, de annál hangosabb, no meg lelkesebb csoport énekelt, fotózott, videózott a májusi nyárban szerda délután a miskolci sportcsarnok előtti téren.

– A hétvégi Bravo Otto díjátadóra készülünk, ami huszadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten és a mi csoportunk, a Miskolc Mágnes fogja készíteni a fellépőkkel és a díjazottakkal az interjúkat – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Nagy Zoltán, a Miskolc Mágnes csoport koordinátora. – Most a rajongótáborokat úgymond összegyűjtöttük és velük készítettünk kis filmeket arról, hogy kinek szurkolnak és miért.

A fiatalok között feltűntek külsősök is, hiszen Zoli a Facebook-on hirdette meg az eseményt. Faramuci helyzet, de szokás szerint többen igazoltak vissza, mint ahányan el is jöttek a sportcsarnok elé. De ennek Zoli szerint talán nincs most nagy jelentősége.

Jön a Mágnes Nap

– Nekünk is teljesen új ez a dolog, hiszen amellett hogy üzenhettek a rajongók a kedvenceknek, sokan kis ajándékokat is készítettek, amelyeket át is fogunk adni, illetve a kisfilmeket az érintettek, például SP, vagy Flour Tomi is látni fogják – árulta a Miskolc Mágnes csoport koordinátora.

És, hogy mi lesz a Miskolc Mágnes következő akciója?

– Most végzek a tanulmányaimmal, ezért a nyáron összeszeretnénk hozni egy Mágnes Napot, ahol mind a kicsiknek, mind a nagyoknak tartalmas programokat szeretnénk összehozni. Nem utolsósorban a két éves tevékenységünket terveink szerint videófilmeken is bemutatjuk majd – tette hozzá.

ÉM-JLI