Videón a miskolci drogdílerek elfogása

Akt.:
A rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakásán
A rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakásán - © Fotó: police.hu
Miskolc – Drogterjesztőkre és -fogyasztókra csaptak le a miskolci rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály nyomozói új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást I. Krisztián 38 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsítottat 2018. október 10-én 15 órakor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fogták el Miskolcon.

A rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakásán, ahol új pszichoaktív- és kábítószergyanús anyagok, valamint az ezek árusításához szükséges eszközök kerültek elő. A gyanúsítottat a nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Az ügyben a rendőrök további négy személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Új pszichoaktív anyagra szakosodott a díler (illusztráció)
Miskolc - A férfi a tiltott szereket Miskolc külvárosában, az utcán árulta. A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki új pszichoaktív anyagokkal kereskedett Miskolcon. Maga is fogyasztotta A megalapozott gyanú ...

Illusztráció
Miskolc - A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája személyi szabadságot érintő kényszerintézkedést alkalmazott azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint jelentős mennyiségű kábítószert tartottak maguknál. A rendelkezésre álló adatok szerint Miskolcon egy erdős területen a mezőőrök in...