Helyi közélet

2012.11.01. 12:29

A vasútnál ma szombat van!

Miskolc - A mai napon csütörtökön szombati, november 2-án, pénteken és 3-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben a MÁV vonalain, vasárnaptól pedig visszaáll a megszokott menetrend, vagyis a hét utolsó napján vasárnapi rend szerint közlekednek a vonatok.

Miskolc - A mai napon csütörtökön szombati, november 2-án, pénteken és 3-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben a MÁV vonalain, vasárnaptól pedig visszaáll a megszokott menetrend, vagyis a hét utolsó napján vasárnapi rend szerint közlekednek a vonatok.A vasúttársaság jelentősen megnövekvő utasforgalomra számít vasárnap Győr és Debrecen felől a főváros irányába, így november 4-én délután mindkét városból mentesítő vonat is indul Budapestre. A szerelvények plusz kocsikkal megerősítve közlekednek, az összes rendelkezésre álló, üzemképes jármű felhasználásával. A négy nap alatt utazni szándékozóknak javasolja a vasúttársaság, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegyeket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét a www.mav-start.hu oldalon keresztül.

A Borsod Volán járatai csütörtökön, pénteken és szombaton a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek, míg vasárnap a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő járnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában