Videófelvételeket hívnak segítségül DVTK Jegesmedvék

Videófelvételeket hívnak segítségül DVTK Jegesmedvék
Miskolc – Elkészült a Kontinentális Kupa 2. forduló miskolci csoportkörének időbeosztása.

A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatára október 23–25. között lett, spanyol és szlovén együttes vár. A kvartettből az első helyezett jut a legjobb nyolc közé.

Csak harmadikok

– Az erősorrend alapján a Riga és a Jesenice is megelőz minket, míg a spanyolok állnak a negyedik helyen – jelentette ki Egri Gergely, a piros-feketék csapatvezető menedzsere. – A feladatunk „egyszerű”: szeretnénk rácáfolni a papírformára és meglepetést okozni. Erre természetesen nem tudunk garanciát adni, de az biztos, hogy hazai környezetben mindent elkövetünk a sikeres szereplés érdekében. Szakmai stábunk tagjai videofelvételek segítségével készülnek a minél jobb eredmény érdekében.

Ütközés a focimeccsel

Egri Gergelyt szembesítettük a majdani torna szombati programjával is. Október 24-én ugyanis 17.30-tól Diósgyőrött játsszák a DVTK – FTC NB I-es labdarúgó-mérkőzést, míg a jégcsarnokban 19.00-tól rendezik a DVTK Jegesmedvék aznapi összecsapását.

– Természetesen tudunk az ütközésről – folytatta a csapatvezető menedzser. – Elismerem, hogy a napi műsor kissé szerencsétlenül alakult, de a hokimeccset nem tehettük 20 óra 30 percre. Ebben az esetben ugyanis a játékosok – a szokásos levezetést is figyelembe véve – legkorábban 23 óra 30 perckor végeztek volna, és akkor még nem beszéltem a vacsoráról, továbbá arról, hogy mikor kerülnek ágyba és az adrenalinszintjüket is figyelembe véve mikor alszanak el. Az időpont-módosítást kezdeményezhettük volna a nemzetközi szövetségnél, amely a felsoroltak miatt ebbe bizonyosan nem ment volna bele.

ÉM-KT

A Kontinentális Kupáról

A Jegesmedvéktől származó információ, hogy a tornára a jövő héten kezdődik a jegyárusítás a Kontinentális Kupára. Az elővétel október 13-án kezdődik: a jövő kedden, szerdán és csütörtökön 17 és 19 óra között a jégcsarnok pénztárában kizárólag a Jegesmedve-bérlettel rendelkezők vehetik meg belépőiket a saját helyükre. Ezeken a napokon csak azokat várják, akik mind a három mérkőzést meg akarják nézni: nekik két meccs árát kell kifizetniük a három jegyért. (Fontos tudnivaló, hogy a bérletüket vigyék el a vásárláshoz.) Amennyiben valaki csak egy vagy két találkozót akar megtekinteni, akkor október 19–21. között 18 és 20, október 22-én pedig 17 és 19 óra között válthat jegyet – a bérlettel nem rendelkező szurkolókkal együtt. Ekkor bárki vehet kupabérletet (kettőt fizet, hármat vihet), de lehet egy meccsre is bilétát váltani (az árak megegyeznek a Mol Liga tarifájával).


A Kontinentális Kupa programja

Október 23. (péntek),

  • 15.30: Acroni Jesenice (szlovén) – CH Jaca (spanyol)
  • 19.00: DVTK Jegesmedvék – Mogo Riga (lett)

Október 24. (szombat),

  • 15.30: Mogo Riga – CH Jaca
  • 19.00: Acroni Jesenice – DVTK Jegesmedvék

Október 25. (vasárnap),

  • 15.30: Mogo Riga – Acroni Jesenice
  • 19.00: CH Jaca – DVTK JegesmedvékSporthírek


hirdetés


hirdet�s