Videó: Vonaton rabolta ki a férfi tolcsvai áldozatát

Akt.:
Vonaton rabolta ki a férfi tolcsvai áldozatát
Vonaton rabolta ki a férfi tolcsvai áldozatát - © Fotó: police.hu
Mezőkövesd – Két órán belül elfogták azt a férfit, aki Mezőkövesdnél veréssel fenyegetett meg egy utast, majd elvette kabátját és bakancsát.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 23 éves füzesabonyi férfival szemben.

A megalapozott gyanú szerint Ny. Szabolcs május 11-én egy Budapestről Sátoraljaújhelyre közlekedő vonaton, – Mezőkövesdnél – elvette egyik utastársa táskájából annak kabátját. A sértett kérte vissza ruháját, azonban a gyanúsított veréssel fenyegette meg a 21 éves tolcsvai férfit és annak bakancsát is elvette, majd leszállt a vonatról.

A bejelentést követően a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság jelzése alapján a Füzesabonyi Rendőrkapitányság járőrei a helyi vasútállomáson igazoltatták, majd elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. Ny. Szabolcstól a nyomozók lefoglalták a sértettől elvett kabátot és bakancsot is.

vonat_rablas1

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására is.

ÉM

vonat_rablas2