Videó: Vérfagyasztó! Centiken múlt, hogy nem ütötte el a vonat a sínekre szorult motorost

Akt.:
Centiken múlt, hogy nem ütötte el a vonat a sínekre szorult motorost
Centiken múlt, hogy nem ütötte el a vonat a sínekre szorult motorost
Kis híján elütött egy motorost a gyorsvonat az ausztráliai Ballan közelében. A mozdony 160-nal száguldott a sínen, amikor egy kanyar után hirtelen egy csapat motoros bukkant fel előtte. Az egyik kétkerekű konkrétan a síneken feküdt keresztbe, gazdája pedig ott állt tőle nem messze.

A kanyar után lelassítani képtelenség volt, a szerelvény átszáguldott a motoron, és majdnem a gazdáján is, akinek éppen csak sikerült félreugrania. Az esetet vérfagyasztó videón rögzítette a vonat fedélzeti kamerája.

A balesetről beszámoló Daily Mail szerint mindez nagyon könnyen elkerülhető lett volna, mert a vasúti átkelőhely csupán ötven méterrel volt arrébb.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Brutális baleset! Nem működött a sorompó, „szétvágta” a vonat a kamiont a vasúti átjáróban

Durva baleset rögzített egy autós fedélzeti kamerája Utahban egy vasúti átjárónál. Egy kamion gurult rá a sínekre, amikor egy személyvonat nekirohant és darabokra törte. A sorompó nem működött, ennek ellenére a sofőr nem nézett szét alaposan, hogy elindulhat-e.

Videó: Ott nem volt sín… Vonat vágott át a sztrádán Azerbajdzsánban

Aki nem figyelt eléggé a volán mögött, óriási bajba is kerülhetett volna egy bakui sztrádán, az azeri főváros forgalmas útszakaszán ugyanis egyszer csak átvágott egy tehervonat. A jelenetet egy irodaház ablakából rögzítették.