Videó: Várhatóan enyhébb büntetést kap a 6 éves kislány gyilkosa – A szülők kikészültek, elköltöznek otthonról

Akt.:
Videó: Várhatóan enyhébb büntetést kap a 6 éves kislány gyilkosa – A szülők kikészültek, elköltöznek otthonról
Szekszárd – Nem tudnak megbirkózni a fájdalommal, ezért elköltöztek a házukból annak a kislánynak a szülei, akit unokatestvére gyilkolt meg Szekszárdon.

A Tényeknek azt mondták, minden a halott gyermekükre emlékezteti őket. A hatéves Leonetta családja egyelőre rokonoknál húzta meg magát, de segítséggel szeretnének új otthonra találni. A kislányt 19 éves rokona verte agyon, a holttestet pedig egy patakba dobta.

Forrás: tenyek.hu


K. Dánielen az előzetes letartóztatásáról szóló tárgyalás előtt sem látszódott különösebb megbánás, mint egy nagy gyerek, úgy viselkedett, nyelvét nyújtogatta a fotósokra.
Szekszárd - Letartóztatták azt a 19 éves szekszárdi fiút, akit egy hatéves kislány megölésével gyanúsítanak. A kislány holttestét a Séd-patak medrében találták meg, a gyilkos legalább hatszor ütötte fejbe. A férfi, aki mentális zavarokkal küzdött, a gyilkosság előtti este a Bors információi szerint ...

Szekszárd - A gyerek holttestét a saját anyja húzta ki a vízből. A 19 éves férfi a rendőrök szerint részben beismerte a gyilkosságot, senki érti az embertelen brutalitás okát. A környéken lincshangulat van a gyilkosság óta. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.  Forrás: tenyek....