Videó: Ünnepelt a „debreceni éjszaka ismert nótafája”

50 éves lett Lukács Laci
50 éves lett Lukács Laci - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Ezekkel a szavakkal illette Lukács Lacit 50. születésnapja alkalmából Papp Gergely, aki a jeles alkalomból élőben jelentkezett be a Facebookon a Tankcsapda zenekarral az oldalán.

Az énekes-zenészt a kerek évforduló napján egy zárt körű összejövetelen ünnepelték barátai, a zenekar tagjai és a stáb közösen. A beszélgetésből többek közt az is kiderült, hogy az ünnepelt rengeteg dolgot kipipált már a bakancslistájáról, de a buliszervezők megtalálták a tökéletes hiánypótlót, és meglepték őt egy rég óhajtott élményrepüléssel. Lukács láthatóan meghatódott a gesztustól, és bizonyos, hogy megtelt a szíve a rajongók szeretetével, akik számtalan jókívánsággal árasztották el. Fejes Tomi száján a riport közben az is kiszaladt, hogy a frontembernek “fiatal menyasszonya van”, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy Lukács Laci így, az 5. ikszen túl hivatalosan is összefűzi életét szíve választottjával. Gratulálunk!

Facebook/Tankcsapda


Debrecen - Gondoltátok volna, hogy Lukács László, a Tankcsapda alapítója ma ünnepli az 50. születésnapját? Árulkodó képet tett közzé Facebook-oldalán a Tankcsapda, amelyen Lukács Laci maga is kissé megszeppenve tartja kezében a tényt igazoló táblát: a frontember 1968. február 19-én született, vag...