Videó: Triatlonoztak a DVTK focistái

Akt.:
Triatlonoztak a DVTK focistái
Triatlonoztak a DVTK focistái - © Fotó: dvtk.eu/Szabó Krisztián
Nagyvisnyó – Triatlonnal folytatódott hétfőn délután a DVTK labdarúgói számára a nomád edzőtábor. Bódog Tamás tanítványai Dédestapolcsányból Vadnára kerekeztek, majd a Vadna Parkban úszás és futás szerepelt a programban.

Amint arról korábban beszámoltunk, szombaton megérkeztek a DVTK labdarúgói a Nagyvisnyó mellett található nomád edzőtáborba. A tábor első három edzésén mezőn, erdőben és tóparton futottak a labdarúgók.

Vasárnap délután előkerültek a kerékpárok is, ekkor a Lázbérci-víztározó környékén tekertek a piros-fehérek.

dvtk94

A hétfő délelőtt a vasárnapihoz hasonlóan erdei, majd tóparti futással telt, délután pedig Dédestapolcsányból Vadnára vezetett a csapat útja.

dvtk2

A megérkezést követően úszás, majd futás következett a Vadna Parkban. Az üdülőközpont munkatársainak segítségét ezúton is köszönik a diósgyőriek.

dvtk3

A hétfő estét még az erdei faházakban tölti a csapat, kedden pedig az edzőtábor zárásaként a miskolci Csorba-tavon fognak kajakozni. Pihenőnap nem lesz, szerdán délután újra a DVTK Edzőközpontban lesz jelenésük a játékosoknak, akik négy nap „labdamegvonás” után immár újra a játékszerrel együtt készülhetnek tovább a július 15-i bajnoki rajtra.

dvtk8

Forrás: dvtk.eu