Videó: Tömegverekedés tört ki a Shanghai meccsén a Chelsea korábbi játékosa, a brazil Oscar miatt

Akt.:
Tömegverekedés tört ki a Shanghai meccsén a Chelsea korábbi játékosa, a brazil Oscar miatt
Tömegverekedés tört ki a Shanghai meccsén a Chelsea korábbi játékosa, a brazil Oscar miatt
Ritkán látott, furcsa jelenet játszódott le a kínai bajnokságban, a Guangzhou R&F–Shanghai SIPG találkozón.

A decemberben Kínába szerződött brazil támadó középpályás – a Chelsea korábbi, a Shanghai jelenlegi játékosa -, Oscar a Guangzhou R&F elleni mérkőzés első félidejének utolsó percében egyszer csak „begőzölt”: az ellenfél két futballistájába is közelről nekibombázta a labdát. A Guangzhou játékosai azonnal megtámadták a fejét elvesztő brazilt: egyikük a földre lökte, amire a sanghajiak Oscar védelmére keltek. A lökdösődésbe a kispadokról is beszállt minden játékos, végül az edzők és a segítők fékezték meg őket.

A verekedés két piros lappal, a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult.

Forrás: 444.hu | nso.hu.


Videó: A bosnyákok edzője kiütötte az egyik görög játékos fogát a vb-selejtezőn

Csúnya véget ért a Bosznia-Hercegovina–Görögország mérkőzés. A pályán kisebb tömegverekedés alakult ki, amiben Jannisz Janniotasz otthagyta a fogát.

Videó: Kis magyar bíróbotrány – Székeket dobált és sört locsolt a sporijelölt, mert nem engedték vizsgázni

A Budapesti Labdarúgó Szövetség szervezte azt a játékvezetői vizsgát, amelyről eltanácsolták az egyik jelentkezőt. A vizsgabiztos azért nem engedélyezte a tesztet, mert a jelölt túl sokat hiányzott. A bírójelölt előbb kiment, aztán visszajött, sört kezdett locsolni, majd székeket dobált.

Videó: Tömegverekedés lett egy ifjúsági vízilabda torna döntőjéből

A waterpolo.hu Facebook-oldalára került fel az a videó, amin nem a magyar válogatott a főszereplő, hanem a horvát és a görög junior együttes. Horkai György szövetségi kapitány azt mondta, ő még ilyet nem látott barátságos vízilabda-meccsen és nagyon máshol sem.

Videó: Durván összeverekedtek a rabok az egyik legnagyobb amerikai börtönben

Nem tudni, hogy min vesztek össze a fogvatartottak a Cook megyei börtön egyik közös helységében, de a másfél percig tartó verekedés után öt súlyos sérültet kellett kórházba szállítani. A börtönbunyót biztonsági kamerák rögzítették.