Asztrológia

2013.05.26. 12:05

Napi horoszkóp – vasárnap 2013.05.26.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Több vitának is a közepén találja magát, pedig úgy tervezte, ez egy békés, nyugodt nap lesz. Nem is érti, miért Önt kérik fel arra, hogy tegyen igazságot, mikor nem is érti, mi a probléma. Ráadásul ezeknek a nézeteltéréseknek sokkal mélyebben vannak a gyökerei, mint hogy Ön percek alatt ezt feltérképezze. Próbáljon meg kibújni a döntés felelőssége alól, csak így kerülheti el, hogy bárkit is megbántson.

Bika

04.21-05.21

Bár egyébként is közkedvelt mostanában, a mai napon ragyog, és ezzel még inkább arra csábítja a szeretteit, hogy keressék a társaságát. Használja ki az alkalmat arra, hogy a családtagok között régóta fennálló nézeteltéréseket elsimítsa. Bátorítsa őket, hogy őszintén beszéljenek és tárják fel a mélyben húzódó problémákat, csak így önthetnek tiszta vizet a pohárba. Ha végre megtörik a jég, sokkal könnyebben fog lezajlani az egész, mint gondolná.

Ikrek

05.22-06.21

Csak bele a közepébe mindennek, úgy szép az élet. Nem gondolkodik, egyszerűen élvezni szeretné a mai napot és hagyja, hogy a dolgok magukkal sodorják. Ha váratlan vendégek toppannak be, nem esik kétségbe és remekül helyt áll, mint házigazda. Ha egy meghívásnak kell eleget tennie, remekül érzi magát, bár amikor elfogadta, nem hite, hogy ez egy Önnek való program lehet. Ráfért már Önre egy ilyen önfeledt, boldog nap.

Rák

06.22-07.22

Keresse a szellemi kihívásokat, ezeket ugyanis most könnyedén tudja megoldani. Az elméje tiszta, így a gondolatmenetét nem befolyásolja semmi. Remek megoldásokat képes találni arra, hogy az álmait megvalósítsa, de akár másoknak is készséggel ad tanácsokat. Ha nem érzi úgy, hogy komoly feladatokat kell teljesítenie, csalódott. Vezesse le a felesleges energiáit testmozgással, de ügyeljen arra, hogy ne essen túlzásba.

Oroszlán

07.23-08.23

Ha már régóta ott lóg a feszültség a levegőben, éppen ideje, hogy tisztázzák. A mai napon rendelkezik kellő türelemmel, hogy végighallgassa a másik felet és beleérző képességgel, hogy megoldásra törekedjen, ne a saját érdekeit tartsa szem előtt. Képes a véleményét úgy megfogalmazni, hogy azzal ne bántson meg másokat, mégis mindent kimondjon, ami a szívét nyomja. Ritkán ennyire összeszedett, használja ki az alkalmat.

Szűz

08.24-09.23

Érzelmek tombolnak Önben és ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy hatalmas szeretettel közeledik a családtagok felé. Nagy meglepetést okoz nekik ezzel a kitöréssel, már-már úgy érzik, megfojtja őket. Talán a partnere az egyetlen, aki élvezi ezt, így teremtsen alkalmat arra, hogy kettesben lehessenek. Pár meghittségben együtt eltöltött óra elmélyíti a kapcsolatukat és újra felfedezhetik egymást.

Mérleg

09.24-10.23

Tombol Önben az alkotás vágya és ez a legkülönbözőbb módon nyilvánulhat meg. Az ötletek cikáznak a fejében és nem hiányzik az erő sem ahhoz, hogy megvalósítsa azokat. Ha eddig is érzett magában vágyat a művészetek iránt, most szabadjára engedheti a fantáziáját. Régóta dédelgetett álmait válthatja valóra. Ha nem hallgat másokra és hisz a saját tehetségében, tudásában. Bontakozzon ki, valósítsa meg önmagát.

Skorpió

10.24-11.22

Változások várnak Önre, ha szeretné, ha nem. Jobban teszi, ha nem menekül előlük, inkább felkészülten várja. Új embereket ismer meg, akik életszemléletüknek köszönhetően teljesen más színben látják a világot, mint Ön. Legyen nyitott, hisz nem tudhatja, Önnek mit jelenthetne mindaz, amit tőlük kaphat. Tekintsen úgy a mai találkozásokra, mint új esélyekre, lehetőségekre ahhoz, hogy előreléphessen az életében.

Nyilas

11.23-12.21

Ossza meg az álmait a barátaival, családtagjaival. Meglepődve fogja tapasztalni, hogy a várt ellenállás helyett segítő kezet nyújtanak Önnek ahhoz, hogy az új útján elindulhasson. Ez energiával tölti fel és bizakodással, hogy a céljait hamarabb elérheti, mint tervezte. Még az is lehet, új példakép születik a szerettei körében az Ön személyében. Egy olyan emberé, aki mert változtatni és nem rettent meg a kihívásoktól.

Bak

12.22-01.20

Egy régi vágya nem hagyja nyugodni és mindenáron a felszínre kíván törni. Ne álljon az útjába, engedje szabadjára és várja ki, mi fog történni, ha beszél róla. Lesznek, aki meglepődéssel hallgatják és elutasítással fogadják, de a nap végén összegezve rá fog jönni arra, hogy nem kell egyedül a megvalósításba fognia. Ez adjon erőt Önnek, ne az elutasítások. Most legalább azt is láthatja, kik azok, akikben feltétel nélkül megbízhat.

Vízöntő

01.21-02.19

Szeszélyességével az őrületbe kergeti a szeretteit. Nehezen talál önmagára, talán a fáradtság teszi, de nem kizárt, hogy egy betegség húzódik a háttérben. Az elkövetkező napokban figyelje a teste jelzéseit. Még ha nehezére is esik, őrizze meg a nyugalmát és ne veszítse el a türelmét olyan helyzetekben sem, amikor szándékosan provokálják. Ha eheti, húzódjon vissza és töltse a nap nagy részét pihenéssel.

Halak

02.20-03.20

Nehezére esik megtalálni a közös hangot az emberekkel, így jobban teszi, ha kerüli a társaságukat. Nincs igazán oka az elkeseredésre, mégsem elégedett az életével, úgy érzi, megrekedt egy ponton és nem képes továbblépni. Vonuljon félre és próbálja meg elsősorban önmagában keresni ennek az okát. Szerettei ismerik és elfogadják Önt ilyen hangulatában is, hisz tudják, ha átlendül a holtponton, sokkal felszabadultabb, boldogabb lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!