Friss hírek

2009.02.02. 14:52

Fiatal rablótrió rendőrkézen

<p>Járókelőket támadtak meg és raboltak ki 16-19 éves fiatalok a fővárosban a hétvégén. A fiatalokat a rendőrök vasárnap fogták el.</p>

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a fiatalok vasárnap délután és késő este támadtak meg más fiatalokat, a XXII. kerület különböző pontjain. Áldozataikat körbevették, mobiltelefont, pénzt vettek el tőlük. A támadások a budatétényi vasútállomás, a Nagytétényi út és a Promontor utca környékén történtek, a három helyen négy fiatalt raboltak ki.

A rendőrök a háromfős csapatra vasárnap késő este a Keleti pályaudvarnál figyeltek fel. A rendőrautó közeledtére a csapat futásnak eredt, de a rendőrök gyorsabbak voltak. mindhármukat elfogták, előkerültek az elrabolt mobilok és egyiküknél némi kábítószer is volt. Csoportos rablás miatt indul ellenük eljárás, illetve egyikük ellen kábítószerrel való visszaélés miatt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!