Videó: „This is Russia!” – Egy felborulás nem állíthat meg egy Lada Nivát

Akt.:
„This is Russia!” - Egy felborulás nem állíthat meg egy Lada Nivát
„This is Russia!” - Egy felborulás nem állíthat meg egy Lada Nivát
Szocsiban borult fel egy Lada Niva, amely alig másfél perccel később már távozott is a helyszínről.

Egy benézett sávváltási kísérlet: a padlófék miatt a korlátnak ütközött a Lada Niva, és még ez a kis lendület is elég ahhoz, hogy felboruljon. Mire a többi közlekedő észbe kap és megy segíteni, már a sofőr mászik is kifelé.

lada-niva_650x

Második nekifutásra sikerült kerékre állítani a Nivát, amelynek sofőrje belepattan és azzal a lendülettel távozik is a helyszínről – a térfigyelő kamera 2 perces felvételén kívül csak egy sérült korlátot hagyva hátra. Ennyi.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Iszonyúan megalázta a Lada ezt az Audit – A németnek esélye sem volt a príma szovjet ellen

Egy Lada és egy Audi úgy döntött, eltolós játékban döntik el, melyikük az erősebb. Vitathatatlanul a Lada nyert: egy vodkán és kovászos uborkán nevelt járgánnyal nem lehet csak úgy szórakozni…

Videó: Ki akarta ütni a rendőrt, ez volt élete legrosszabb döntése!

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.

Videó: Várd meg, míg megállnak! Ennél „oroszabb” autós felvétel a világon nincs

A „Szentpétervár utain” Youtube-csatornán jelent meg a minap a videó, ami ennél tökéletesebben nem is foglalhatná össze az orosz autós életérzést. Csak várd meg, míg megáll az autó. A többihez már nem kell kommentár.

Videó: A buszra kapaszkodva utazott, átmentek rajta. Az igazi döbbenet csak ezután jött!

Az alábbi úriember valamiért úgy érezte, a buszra felülve utazni már nem elég menő, így inkább a hátuljára kapaszkodva robogott. Más kérdés, hogy nem bírta sokáig és leesett, majd átment rajta egy kisteherautó. És aki azt hiszi, jött a mentő, és itt volt a sztori vége, az hatalmasat téved. Itt a modern Terminátor!

Videó: Gépfegyveres kommandósok tesznek rendet a moszkvai utakon

Moszkvában vették fel a kommandós akciót, ahol fél perc alatt már száguldottak is a börtön felé a célszeméllyel – meg annak Porsche terepjárójával.

Videó: Másfél perc alatt darabjaira szedik az orosz katonák az UAZ-t

Észak-Amerikát követően Oroszországban is felfedezték, milyen látványos szétkapni és összeszerelni egy katonai terepjárót.