Videó: Terepjáróból lövik le a kutyákat Kazincbarcikán

Akt.:
Terepjáróból lövik le a kutyákat Kazincbarcikán
Terepjáróból lövik le a kutyákat Kazincbarcikán
Kazincbarcika, Miskolc – Terepjáróból lövik agyon a kutyákat Kazincbarcika hétvégi házas övezetében, ezt állítják a lakók. Volt olyan állat, amit közvetlenül a gazdája mellől lőttek ki.

Kazincbarcikán egy kertvárosi rész lakói azt állítják, hogy valaki egy terepjáróból lövi ki sorozatban a kutyákat – számolt be az RTL Klub. Mint kiderült, az elmúlt napokban több lelőtt, vagy meglőtt kutyát találtak, de előfordult, hogy a gazdájától néhány méterre lőttek agyon egy állatot.

kutya1

Papóka 17 éves volt…

Az esetekről egy helyi lakos számolt be hosszan a Facebook-on, Kazincbarcikai kutyamészárlás 2016 címmel.

Több esetet ugyanannak a férfinak tulajdonítanak, akit egyszer le is tudtak állítani, mert egy ebet a gazdája mellől lőtt ki. A kutya gazdája kiabálni kezdett, hogy álljon meg, erre több lakó is odament.

kutya2

Folti, 10.3 kg. Veszélyes fenevad…

Köztük egy volt rendőr, aki az RTL-nek elmondta, hogy egy fekete távcsöves puskával szállt ki a férfi az autóból, és arról beszélt, hogy ő az önkormányzat egyik cégének megbízásából lövi a kóbor kutyákat, de csak kábítólövedékkel, hogy aztán begyűjtse őket. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy miért pusztult el az állat.

kutya3

Sajnos keresgélésünk nem volt hiába való…

A hivatkozott cég és a helyi polgármester azonban erről semmit nem tud. A rendőrség annyit megerősített, hogy nyomozni kezdtek állatkínzás miatt. Az RTL úgy tudja, egy férfit már gyanúsítottként hallgattak ki, de mindent tagadott.

Forrás: rtl.hu, hvg.hu.


„Ez nem etnikai és nem politikai kérdés…”

Encs, Detek, Miskolc – Állatvédők tüntettek az egy kutyát agyonverő deteki fiatalember háza előtt.

Videóra vették, ahogy szétveri a kutya fejét Deteken

Encs, Detek, Miskolc – A két fiatal ellen állatkínzás miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság.
hirdetés
hirdet�s