Friss hírek

2009.07.20. 14:38

Az EB után már a világbajnokság megrendezésére készülnek a gyulai agilitysek

<p>Alighogy lebonyolították a VIII. Ifjúsági Agility Európa-bajnokságot már az őszi világbajnokság megrendezésére készülnek a gyulai kutyások. A szeptemberi világbajnokságra eddig 18 ország jelezte részvételét.</p>

Sikerrel bonyolította le a hétvégén Gyulán megrendezett Ifjúsági Európa-bajnokságot Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub, amelynek tagjai szeptemberben egy újabb világverseny megszervezését vállalták magukra. A X. Keverék és Fajtatiszta Kutya Agility Világbajnokság rendezési jogát szintén ők nyerték el, és a városban rendezik meg a sérült sportolók számára a VIII. ParAgility Világkupa is.

- A hétvégi Európa-bajnokság után annyi pozitív visszajelzést kaptunk, hogy bátran vágunk bele a világverseny megszervezésébe, amelyre eddig 18 országból jelentkeztek versenyzők. A sérült sportolók versenye a szülőhazájába tér vissza szeptemberben, hiszen a számukra rendezett világkupa ötlete Gyulán született meg - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Alt Sándor, a gyulai klub vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!