Videó: Szobrot kaphat Kazincbarcikán Bud Spencer

Akt.:
Tasnádi Szandra szobrász állít emléket Bud Spencernek
Tasnádi Szandra szobrász állít emléket Bud Spencernek - © Fotó: blikk.hu
Kazincbarcika – Köztéri szobrot állítanak Bud Spencernek, azaz Carlo Pedersolinak Magyarországon, az alkotás elkészítését egy friss diplomás szobrász, Tasnádi Szandra vállalta, a szobor pedig Kazincbarcikára kerülhet.

Kazincbarcikán járt a napokban Tasnádi Szandra szobrászművész, aki a Class FM adása kapcsán felajánlotta munkáját egy esetlegesen elkészülő Bud Spencer-szobrot illetően. A múlt keddi Morning Showban Balázs, Jani és Feri felhívták Kazincbarcika polgármesterét, aki a szobor elhelyezése és elkészítése tekintetében támogatásáról biztosította a művészt, a rajongókat és a népszerű rádiós műsor műsorvezetőit is – számolt be az opont.hu.

bud_spencer_szobor1

Már készültek is előzetes tanulmánytervek a majdani Bud Spencer-szoborhoz

A művésznő az egész napját a város feltérképezésével töltötte, megnézte a Kolor-attrakciókat, a szobrokat és néhány intézményben is járt, miután a lehetséges megvalósításról egyeztetett Szitka Péterrel.

A továbbiakban az elhunyt filmsztár családjának állásfoglalására kell várni, majd egyéb engedélyek is szükségesek. Ezután a rajongók, az alkotó és az olasz-magyar művészbizottságok döntése alapján akár Kazincbarcikára is kerülhet a „nagy pofonosztó” emlékére felállított szobor.

Forrás: opont.hu

Videó: Blikk TV