Videó: Szívszorító akcióval álltak ki az Ajax focistái és szurkolói a csapat agykárosodást szenvedő fiatal játékosa mellett

Akt.:
Szívszorító akcióval álltak ki az Ajax focistái és szurkolói a csapat agykárosodást szenvedő fiatal játékosa mellett
Szívszorító akcióval álltak ki az Ajax focistái és szurkolói a csapat agykárosodást szenvedő fiatal játékosa mellett
Az Ajax fiatal focistája, Abdelhak Nouri rosszul lett a Werder Bremen elleni felkészülési mérkőzésen – mint utóbb kiderült, súlyos és maradandó agykárosodást szenvedett, és valószínűleg sosem focizhat újra. A holland klub szurkolói azonban nem felejtik el az ifjú labdarúgót.

Az Ajax-rajongók zászlókkal, a futballista becenevét skandálva mutatták ki tiszteletüket Nouriék otthonánál, miközben a család éppen hazafelé tartott. Az Ajax első kerete is megjelent a családi háznál.

A család nevében az agykárosodást szenvedő futballista testvére, Abderrahim köszönte meg a támogatást.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, tényleg mindenkinek. Annak is, aki itt van, és aki nincs, aki muszlim vagy nem muszlim, aki Ajax- vagy Feyenoord-szurkoló, fehér vagy fekete, öreg és fiatal”

– írta egy nyilvános levélben Nouri fivére.

Forrás: 444.hu | nso.hu.


Rajongásig imádják a volt DVTK-kapust, a házánál tüntettek az ultrák
Genk - Hihetetlen szeretet veszi körül Belgiumban az egykori diósgyőri hálóőrt, Köteles Lászlót és annak érdekében, hogy továbbra is a belga csapatnál védjen, a Genk ultrái a magyar játékos házához vonultak, így kérlelték. Videó: Genkies voor het leven