Videó: Szándékosan elgázolta a biciklist a Volvóval, majd elhajtott

Akt.:
Szándékosan elgázolta a biciklist a Volvóval, majd elhajtott
Szándékosan elgázolta a biciklist a Volvóval, majd elhajtott
Óriási szerencséje volt az amerikai kerékpárosnak, hogy megúszta kisebb sérüléssel, a Volvo sofőrje ugyanis nem kegyelmezett.

A bukósisakra rögzített kamera felvételén tökéletesen látszik, nem véletlen volt a baleset, rengeteg helye lett volna az autósnak, de ő el akarta sodorni a biciklist.

A felvételt megkapta a rendőrség is, és kiderült, nem ez volt az első ilyen esete a svéd autó vezetőjének, néhány nappal korábban egy másik kerékpárost ugyanígy elsodort, majd szintén elhajtott…

Forrás: automotor.hu.


A járdán gázolta el kegyetlenül a biciklist, majd azonnal lelépett
Érthetetlen balesetet okozott egy sofőr Floridában: az ütközés során egy biciklis és egy gyermek is megsérült, de szerencsére mindenki túlélte az esetet. A legvalószínűbb, hogy lopott volt az autó és már ekkor a rendőrség elől menekült a kormánynál ülő férfi. Forrás: automotor.hu. ...

A Volkswagen sofőrje megvárta a biciklist hogy elgázolhassa?
Vagy szándékosan találta telibe a Volkswagennel a biciklist, vagy egyszerűen vak. Ezen a két opción kívül egyszerűen nem tudunk másra gondolni az alábbi felvételt látva. Forrás: automotor.hu. Videó: A biciklis nem állt meg a zebránál, a gyalogos agya elborult A biciklisek néha úgy é...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .