Videó: Súlyos baleset a kamera előtt – Az elválasztó falnak ütközött és felborult egy autó az M0-áson

Akt.:
Súlyos baleset a kamera előtt - Az elválasztó falnak ütközött és felborult egy autó az M0-áson
Súlyos baleset a kamera előtt - Az elválasztó falnak ütközött és felborult egy autó az M0-áson - © Fotó: rtl.hu
Csütörtök délelőtt az M0-áson egy autó belső kamerája rögzítette, amint az elválasztó falnak csapódik, majd felborul egy autó. A kocsi a belső sávban haladt, egyre közelebb került az út széle felé. Az utolsó pillanatban a sofőr elkapja a kormányt, de az ütközést már nem tudta elkerülni.

A felvételen látszik, hogy az ütközés hatására a kocsi elkezdett cikázni a belső sávban, majd orral nekicsapódik a az egyik beton elválasztó elemnek és felborul. Nagy volt a forgalom a budapesti elkerülőn, de szerencsére senki nem rohant neki a roncsnak. Bekapcsolták a vészvillogókat és többen kiszálltak autójukból, hogy segítsenek a balesetet szenvedett sofőrön. Ő könnyebben sérült meg, a baleset miatt kilométeres torlódás alakult ki.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Kamion alá préselte a kocsit a kisteherautó, csodával határos módon túlélte a balesetet a személyautó sofőrje

A 4-es főutat javították Fegyverneknél, emiatt a félpályát lezárták. Egy Szolnok felől érkező kamion szabályosan meg is állt a sor végén, és a mögötte haladó Peugeot is lefékezett, viszont az őt követő kisteherautó nem tudott megállni és hátulról belement az előtte álló kocsiba. Azt szinte bepréselte a kamion alá.

Videó: Fékezés nélkül rohant a pótkocsiba, a kamion 150 méteren keresztül vonszolta a roncsot

Mintegy 150 méteren át húzta maga után a kamion a pótkocsijába ütköző személyautót. A baleset az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében történt. Az autó vezetője életveszélyesen, ketten súlyosan, egy gyerek pedig könnyebben megsérült. A személyautó sofőrje elaludhatott a volánnál, így fékezés nélkül hajtott bele a kamion pótkocsijába.