Friss hírek

2009.03.20. 09:23

Ismét MÁV-Start vonatok a Szentendrei HÉV vonalán

<p>Az Északi összekötő vasúti híd felújítási munkálatai miatt Óbuda vasútállomástól ismét a Szentendrei HÉV vonalán közlekednek a Budapest - Esztergom vasútvonal szerelvényei több hétvégén is. A felújítás ideje alatt a HÉV menetrendje nem változik, a MÁV-Start szerelvények indulása két HÉV-indulás közé esik. A MÁV vonatai minden HÉV-megállóban megállnak - olvasható a BKV közleményében.</p>

Északi összekötő vasúti híd felújítása március 20-a és május 24-e között folytatódik, így a változás nemcsak ezen a hétvégén lesz érvényben, hanem áprilisban 3-5-éig, 17-19-éig és 24-26-áig is, illetve májusban 8-10-éig, 15-17-éig és 22-24-éig, valamint hétvégente pénteken 22 óra 45 perctől vasárnap 21 óra 10 percig - tájékoztatott pénteki közleményében a BKV Zrt.

Óbuda MÁV-állomás és Margit híd között érvényesek a BKV által értékesített menetjegyek, bérletek és utazási igazolványok. Emellett Kaszásdűlő és Margit híd között a HÉV-szerelvényeken (mindkét irányban), Margit híd, budai hídfő és Nyugati pályaudvar között 4-es és 6-os villamosokon (mindkét irányban), a 26-os autóbuszokon (egy irányban), illetve a villamosok Margit hídon történő közlekedésének bármilyen akadályoztatása esetén a forgalmi zavar idejére a 206-os, a 91-es és a 191-es autóbuszokon (mindkét irányban) a BKV elfogadja a MÁV-Start által értékesített, az adott útvonalra érvényes vasúti menetjegyeket, bérleteket és az utazásra jogosító igazolványokat.

A közlekedési társaság a 3-as metró vonalán a Nyugati pályaudvar és Újpest-Városkapu között elfogadja a MÁV-Start Zrt. pénztáraiban "M3" felirattal felülbélyegzett, utazásra jogosító igazolványait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!