Videó: Sallói Dániel góljával nyerte meg az amerikai US Open-kupát a Sporting Kansas City

Akt.:
Sallói Dániel góljával nyerte meg az amerikai kupát a Sporting Kansas City
Sallói Dániel góljával nyerte meg az amerikai kupát a Sporting Kansas City - © Fotó: 24.hu
Története során negyedszer hódította el a US Open-kupát a Sporting Kansas City, amely a döntőben a New York Red Bullst győzte le 2–1-re – többek között Sallói Dániel góljának köszönhetően.

Sallói a kispadon kezdett, de már a szünet előtt beállhatott az első félidőben gólt szerző, de lesérülő ghánai Latif Blessing helyére. A 21 esztendős magyar aktívan vetette be magát a küzdelembe, és a 66. percben egy remek indítás után megduplázta csapata előnyét, miután a kifutó kapus mellett elpöckölte a labdát.

Sallói szezonbeli negyedik US Open-kupa-meccsén a harmadik gólját szerezte!

A folytatásban jól őrizte előnyét a hazai pályán játszó Sporting Kansas City, és bár a New York Red Bulls a hajrában betalált, ez csak a szépítéshez volt elegendő.

A Sporting KC ezt megelőzően háromszor nyerte meg a US Open-kupát, legutóbb 2015-ben, Németh Krisztián hathatós segítségével.

Forrás: nso.hu.


Illuszráció - A futballtörténelem 10 legelképesztőbb gólja
Szédületes cselek, szokatlan megoldások, hatalmas pofára esések, no és 20 egészen bődületes gól. Őrült pillanatok, szenzációs megoldások és felejthetetlen gólok. 20 elképesztő pillanat a szép zöld gyepről. Forrás: YouTube | Dan1s. Videó: „Labda vót, spori, labda vót!” – A futballtörtén...