boon-sportoldal

2010.05.06. 17:06

Néhány játékostól elköszönnek

<p>Tóth Lászlótól, a DVTK vezetőedzőjétől megtudtuk, ma volt egy tanácskozás, eszmecsere, amelynek témája volt az is, hogy az elkövetkezendőkben miként osszák meg a feladatokat.</p>

Tóth László a szerdai meccs sajtótájékoztatóján célzott arra, hogy jobban előtérbe kerülhet Benczés Miklós (aki jelenleg az egyik pályaedző), de minderről még egyeztetnek. A tréner – ugyancsak szerdán este – beszélt a fiatalok bevetéséről: Bacsa Patrik és Polényi Gábor után Kovács Szilárd, Bihari Gyula, valamint Illés Richárd kerülhet reflektorfénybe; a három diósgyőri tehetség – akiknek a pályára lépését a ma 17 órától kezdődött kupameccsen tervezték, az NB III-as csapatban – ott lehet a hét végén Paksra utazó keretben. Velük és szüleikkel egyébként tárgyalnak a hosszútávú közös folytatásról.

Mindez azt is jelenti, hogy öt-hat embertől már most, négy fordulóval a befejezés előtt megvál(hat)nak a DVTK-nál (akik már a szombati mérkőzésre sem mennek), de Tóth László csütörtökön még nem kívánt neveket mondani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!