Videó: Részegen karambolozott, majd megpróbálta megvesztegetni a rendőrt 1500 forinttal!

Akt.:
Részegen karambolozott, megpróbálta megvesztegetni a rendőrt 1500 forinttal!
Részegen karambolozott, megpróbálta megvesztegetni a rendőrt 1500 forinttal!
A 18 esztendős Lorena Daniela Aguirrének nem ez volt élete legjobb hete. A mexikói diáklány nem kevés ital elfogyasztása után autóba ült, majd néhány méter után rommá is törte azt. És a java csak ezután jött!

A hölgy a rendőrök kiérkezése után megszenvedett azzal, hogy egyáltalán kiszálljon az autóból, mikor pedig a biztos úr finoman jelezte, ideje lenne átülni az ő kocsijába, jött a legkellemetlenebb rész.

Állítólag Lorena előbb megmutatta a fenekét a rendőrnek, így remélve, hogy elengedik, ám mikor látta, ez nem működik, jött a megvesztegetés pénzzel: kereken száz mexikói pesóval, ami átszámítva nagyjából 1500 forintnak felel meg.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Annyira részeg volt, nem találta a furgonját 10 centiről!

Ha ittál, ne ülj autóba. Ha pedig annyit ittál, hogy azt sem látod, hol az autód, pláne. Íme, a biztos jele annak, hogy egy hétig nem kellene legalább a volán mögé ülni!

Videó: Az ittas Lexus-tulaj a balhé közben a kéziféket sem húzta be, de nem ez a legmeglepőbb!

Már nem is mondjuk melyik országban járunk. Most épp egy Lexus-tulaj és egy motoros akadt össze, előbbi pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy igazságot szolgáltasson, hogy még a kéziféket is elfelejtette behúzni. Bár az állapotát elnézve, van ennél nagyobb baja is…