Videó: Rendőrkézen az edelényi rablás harmadik elkövetője

Akt.:
Elfogták a harmadik bandatagot
Elfogták a harmadik bandatagot - © Fotó: police.hu
Edelény – Négyen raboltak ki egy idős férfit Edelényben még márciusban. A rendőrök akkor három órán belül elfogtak két támadót, a harmadikat most gyűjtötték be.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság M. Iván 33 éves edelényi, L. László 27 éves tornanádaskai, és harmadikként R. Zoltán 49 éves alsózsolcai lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2016. március 7-én 18 óra körül bekopogtak egy edelényi családi házba, majd az ajtót kinyitó házigazdát az egyik szobába taszították, ahol bántalmazták és értékeit követelték tőle. Az elkövetők pár ezer forinttal és egy televízió készülékkel menekültek el.

A támadók harmadik, bűnügyi őrizetbe vett tagját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alegység munkatársai fogták el 2016. június 8-án. Az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Otthonában rabolták ki az idős edelényi férfit

Edelény – A rendőrök három órán belül elfogták annak a társaságnak a két tagját, akik edelényi lakásában raboltak ki egy idős férfit.
hirdetés


hirdet�s